Idästä länteen, lännestä itään...

Kolmessa viikossa ehtii tapahtua. Menomatkalla mahduimme vielä lapsosen kanssa samalle junapedille nukkumaan, tulomatkalla emme enää niin hyvin. Suomessa oli edelleenkin se puhdas hengitysilma ja paljon järviä. Porojakin tuli nähtyä. Kaikki oli kuten Suomessa ruukaa olla.
Täällä kotona taasen kaikki on niin erilailla. Miehellä on puku päällä töihin lähtiessä, ja Vaimolla on matkan jälkeen jo sen kokoinen vatsa, että se alkaa selvästikkin vaikuttaa aivotoimintaan. Joku potkii Vaimoa sisältäpäin, ja samalla Kaukasuksella soditaan. Kumpi tapahtumista voisi olla kiinnostavampi Miehelle? Perjantaista lähtien uutislähetysten seuranta on kasvattanut suosiotaan tuhat prosenttia tässä taloudessa, ja Vaimon erilaisiin olotiloihin ja tunneilmaston muutoksiin liittyvä uutisseuranta ja vähentynyt samat prosenttiluokat.
Sodat ja niiden uutisointi on taas Vaimolle jo hieman liikaa. Hän pakenee huoneesta kuvatulvan vyörähtäessä käyntiin. Hormoonihuuruissaan hän kiittää korkeakoulutusta, joka on pelastanut Miehen armeijalta ja sotilasuralta.

Kommentit

Suski sanoi…
Miesten maailmaanhan tunnetusti mahtuu kaksi asiaa: urheilu ja toinen on... no ehkä urheilu...

Haittaako, jos linkitän blogisi omaani? Tai laitoin sen kyllä jo, mutta siis saako se olla siellä? =)

Mä olen ihan jäänyt koukkuun sun blogiin kuin johonkin saippuasarjaan! Paitsi, että täällä tapahtuu paljon jännempiä asioita. =)
Noppuli sanoi…
Moi suski!
Kiva etta meidan saippuaooppera kelpaa seurattavaksi. Elama on parasta huumetta...alkoholia, ja saippuaoopperaa!!

Ei yhtaan haittaa mitkaan linkitykset, vaik olenkin itse ihan laiska mato siina asiassa. (olen pitkaan aikonut laittaa lisaa linkkeja tohon sivun laitaan)

Taa tan talouden mieshenkilo on muuten kylla aika miedosti urheilusta kiinnostunut painos. Tallasiakin loytyy!

Suositut tekstit