Äijät

Kadut, jotka on täynnä joko parkkeerattuja kulkubiilejä tai sitten niitä kulkubiilejä kaikenlaisten könöjen sisällä, kätkevät varrellensa monenlaista meininkiä. Meidän metriksen ja kodin välillä olen jo pidemmän aikaa tsiigaillut muutamaa tallia, joiden SISÄLLE ei koskaan mene autoja. Sen sijaan autot, Moskvitsit ja muutama kiiltelevämpi biili, nököttävät aina talliensa edessä, ja niiden isomassuiset omistajat hengailevat kivalla ilmalla tupakilla siinä hollilla.

Äijien salaseuran merkkinä on autotallin katolla sähkölinjoista roikkuva, jaloistaan kiinni hirtetty kuollut varis. Sisällä näyttää olevan pari pöytää, paljon tyhjiä pulloja, seinällä telkkari ja tapettina hyvin vähäpukeisten pimujen kuvia. Herroilla on varmaan paljonkin bisneksiä, mutta niitä ei ainakaan toimiteta päiväsaikaan. Eipä iltaisinkaan vaikuta yhtään sen kiireemmältä.

Täällä äijät saa olla ihan vapaasti äijiä. Metrossa leijuu aina yhtä vahva hien haju, sillä hyvin monet nuoret miehetkin käyvät vain sen pakollisen kerran, (tai maksimi pari) viikossa pesulla. Äijät saa maata kotona sohvalla ja vinkua ja valittaa, ja juoksuttaa vaimon kaukosäätimen perään. Ja ihan turha niitä on vaihtaa uuteen, tuumaa moni. Sillä ihan samanlaiset tyypit ne röhnöttää naapurienkin sohvilla.

Kommentit

Eloveena sanoi…
hahaha tuo on kylla niin naulan kantaan venalaisista miehista sanottu. mutta kyllahan noita rohnottajia taallakin on, turha vaihtaa, muutkin on samalaisia ;)
Noppuli sanoi…
Kiva että jollekin kuulosti tutulle ;).
Tosin uskon että tuollainen äijämäisyys ei ole ihan kansallisuuteenkaan sidottu. Uskaltaisin epäillä että noita röhnöjä löytyy muualtakin kuin täältä!

Suositut tekstit