Itseriittoista

Kitinän ja vauvankakan keskeltä, hiukset sekaisin ryntää Pohjoisen Vaimo tietokoneelle lähes keskiyöllä. Pitää nimittäin muistaa onnitella Itseään.
Hän, joka ei ole koskaan ole ollut kuuluisa pitkäjännitteisyydestään tai saanut kirjoitettua oman elämänsä muistelmia, gradua, tohtorin tutkintoa tai yhtään niistä kirjoista valmiiksi joita murrosikäisenä aloitti, on pitänyt vuoden blogia!

Uskomatonta. Pohjoisen Vaimo on kovasti tykännyt. On tykännyt niin paljon että tekstejä ja aiheita olisi vaikka millä mitalla, kunhan laiskurina saisi niitä tasaisin väliajoin postattua. Hän on myös koko vuoden harkinnut uuden digikameran ostamista, jotta voisi joskus liittää hauskoja kuvia postauksiinsa, olemassaoleva kun on rikki. Kuvia siis tiedossa seuraavan parin vuoden sisällä. Nyt jo jännittää!

Hänen mielestään on rentouttavaa ja luovaa istua koneen ääreen ja makustella tekstiä hassuista ja monenlaisista aiheista. Kaikkeen tähän Hän tosin haluaisi aina parin tunnin rauhan itselleen. Ja se onkin hieman harvinaista.

Mutta koska blogi alkoi vuosi sitten tammikuussa, synttäreitä pitää siis juhlia.
Tässä juhlinnan kunniaksi yksi Pohjoisen Vaimon ykkössuosikeistä Venäjänmaan musiikkikeitaalta. Klippi on Neuvostoaikaisesta musaohjelmasta. Laulussa kerrotaan "minä uskon" (kirkkaampaan huomiseen...)Kommentit

ebrufin sanoi…
Hyvaa synttaria blogilaiselle!

Ja kylla sielta vauvankakan seasta *yhtena paivana* vaan selviaa, ja omaa aikaa tulee yhtakkia enemman:)

Suloista sunnuntaita!
Famu falsetissa sanoi…
Onneksi olkoon! Minä vasta viime kuussa aloitin.
Sirokko sanoi…
Hauskaa blogisynttäriä! Aina on mukava huomata, että itsestään löytää uusia puolia, kuten vaikka pitkäjännitteisyys (puhun jo itsestänikin.
Vauvankakka on hyvä lääke estämään nettiriippuvuutta, kestolääke ei sekään.
Noppuli sanoi…
Kiitos ebrufin!
Onneksi tällä kertaa myös tietää että täältä vauvankakan seasta tosiaan selviää-sitten yhtenä päivänä :)

Hei Famu,
kiitoksia jatsemppiä kirjoitteluun, ja onnea tuoreelle blogille!

Kiitos Susa!

Hei Sirokko,
kiitoksia onnitteluista!
Totta puhut, ei auta vauvankakka nettiriippuvuuteen, täällä ei edes kunnolla noin väliaikaisesti, ehkä vain hetkittäisesti....

Suositut tekstit