Muovipussirakkautta

Olipa moskovalainen nainen missä tahansa evoluutio kehityksensä vaiheessa, pieni suloinen hiekkalaatikolla leikkivä tyttö, pitkäsäärinen itsetietoinen nuori nainen, tai jo pieneksi, kumaraksi ja pyöreäksi muuttunut baabushka, on hänellä yhteinen tekijä kaikkien muiden naisten kanssa.
Hän rakastaa muovipusseja. Hän rakastaa muovipusseja niin paljon, että Guccin käsilaukkukin saa sellaisen seurakseen käsivarrelle.
Metro on hyvä bongauspaikka mielenkiintoisille muovipusseille. (Ja paljon muullekin mielenkiintoiselle). Jos on päässyt käymään Las Palmasin ostoskeskuksessa, on 5v sitten tapahtunutta matkaa hyvä muistella jo hiukkasen kauhtunut muovipussi kainalossaan. Vieläkin vanhempaa tekoa näyttää olevan nuoren naisen kainalossa puristuksissa oleva pussi joka on varustettu Tom Cruisen kuvalla. Silloin tällöin on mahdollisuus bongata myös pusseja joissa lukee esim. "Seppälä", tai "S-Market".

Kerran tuli vitsinä Miehelle heitettyä, että täältä löytyy taatusti muovipussi kioskejakin. No eikä löydy, väitti Mies (koska kyllähän HÄN tuntee kotikaupunkinsa). No onhan niitä, Pohjoisen Vaimo löysi sellaisen yhdellä kaupungin ympäri nuuskimisretkellään. Metreittäin muovipusseja erilaisilla kuoseilla, kuvilla ja teksteillä!
Näin vaikeina taloudellisina aikoina Pohjoisen Vaimo aikookin kunnostautua, vetää palttoot niskaansa ja liittyä baabushkoiden riviin metriksen lähistölle. Hänellä nimittäin löytyy kaapista hyvinkin eksoottinen muovipussikokoelma, kattaen Suomesta, sekä muutamista muista Euroopan maista kaupankäynnin yhteydessä saavutettuja voittoja, eli kultaa muovin muodossa. Ruplat jo ihan kiiltelevät silmissä, täältä tullaan, muovipussirakastajat!

Kommentit

Nina sanoi…
Ihana postaus :-D
Käyhän pistämässä rahoiksi ;-)
Noppuli sanoi…
Hei Nina,
kiitoksia :)
Pitää tosiaan alkaa tekemään jotain tämän perheen leivän eteen...! :))
Famu falsetissa sanoi…
Sinulla on mielenkiintoinen blogi.
Noppuli sanoi…
Kiitos, Famu falsetissa!
:)
Suski sanoi…
Citymarketin muovikassit on täällä Petroskoissa varmaan kovaa valuuttaa. Niitä on näkynyt kuukauden aikana jo kolme kertaa, joten suosittua kamaa. =)
Noppuli sanoi…
Hei Suski!
Tulee kotoinen olo kun näkee tuttuja muovipusseja, vai mitä? ;)
Suski sanoi…
Juu, oikein kotoisaa. =)
Kortin sanoi…
Heh, sielläkö ihan oikeesti on vielä tänäki päivänä moinen meininki!
Isä oli Venään puolella duunissa joskus 1970- ja 1980-lukujen taitteessa, ja kantoi sinne nylon-sukkiksia ja muovikasseja kilotolkulla, vaihtoi kultakelloihin ja muuhun roinaan, olivatpa jossain häissäkin vieraina ja hääpari oli ihan onnellisena pyytänyt häälahjaksi muovikasseja (ei me kakarat meinattu oikein ymmärtää mitä hohtoo on Halpa-Hallin pusseissa :p).
Jotkut asiat ei sitten varmaan muutu ikinä :D
Noppuli sanoi…
Hei Kortin,
vai Halppiksen pusseja!!Niitäpä ei ole tullutkaan vielä nähtyä :)))
Nylon sukkiksia täällä kyllä riittää ihan hyvin...

Ja siis häälahjaksi muovipusseja?? Wau, ei ole paljon tarttenu rahaa laittaa lahjaan että on saanut tuoreen pariskunnan onnelliseksi.. :)

Suositut tekstit