Henkilökohtainen voitonpäivä

Tänään juhlitaan Venäjällä voitonpäivää (ts.painutaan datsoille tekemään istutuksia). Ei siitä sen enempää.
Eilen oli merkillinen päivä. Tässä kuvailua listamuodossa.

1.Aamuraivareista huolimatta 4v käveli koko päivän toimistosta toimistoon kiltisti rattaiden vieressä ja jutellen mukavia.
2.Verotoimisto löytyi helposti ja nopeasti.
3.Vauva suostui puistoruokailuun, vaikka ei yleensä pidä siitä, että imetyspaikka on outo.
4.Metrossa joka ikiselle asemalle tullessa tai mennessä ilmestyi rattaiden luokse kantoapua. Usein jopa kaksi auttajaa. Yhdellä asemalla sama herrasmies odotti jokaisten portaiden lähellä ja saattoi metroon saakka.
5.Verotoimistosta sai kahden lauseen jälkeen verotodistuksen, vaikka niitä jaetaan vain maanantaista torstaihin. Ei siis perjantaina.
6.Seuraavassa toimistossa virkailija ei mainunnut sanallakaan, että siellä olisi kuulunut olla muutama päivä aiemmin, ja myöhästymisestä voi saada jopa 5000 ruplan sakot. Löi vaan leiman lappuun ja sanoi että valmis on.
7.Mies tuli kahta tuntia aiemmin töistä, joten PV pääsi aikaisin salille.
8.Treineri salilla sanoi tarjoavansa ilmaisen tunnin.

Tämä ei kuulosta siltä kaikkein tyypillisimmältä päivältä kun puhutaan toimistoasioiden hoitamisesta kahden pienen lapsen kanssa. Eikä päivän loppukaan ollut kummoinen. Pohjoisen Vaimo ihmettelee ja katselee taikauskoisena taivaalle, milloinka meteori tippuu hänen päällensä. Se oli henkilökohtainen voitonpäivä. Niitä ei sisälly vuosiin kovin montaa kappaletta.

Kommentit

Sirokko sanoi…
No tuommoisia voitonpäiviä ei montaa osu vuoteen missään päin maailmaa, ei todellakaan...jos toimistoissa vielä sujuukin niin rattaiden nostelu viimeistään tuottaa vaikeuksia. Ensimmäisestä on kokemuksia täällä ja toisesta Suomessa.
Suski sanoi…
Ei ihme, että olet hämilläsi. Harvoin kaikki onnistuneet jutut osuu samaan päivään. =) Ei edes Suomessa, saati sitten Venäjällä, jossa aina ei onnistu edes yhden asian hoito ilman mutkia...
Noppuli sanoi…
Hei Sirokko!

Joo, oli varsin ihmeellinen voitonpäivä. Täällä yleensä se rattaiden nostelu menee helposti, mutta toimisto asiat ovat yleensä aika mielenkiintoisia...

Suski,
joo, se on ihana mauste että asiat on yleensä hieman mutkalla. Ja taidan olla siihen sen verran jo tottunutkin, että kaiken tuon sujuvasti meneminen oli enemmän kuin hämmentävää!
Ja vielä ilmainen treeni tunti siihen päälle...en voi ymmärtää! :)

Suositut tekstit