Knock Em Out

Silläaikaa kun netti pidättäytyi toimimasta useammaksi päiväksi, Pohjoisen Vaimo kunnostautui Äitinä. Raamituksesta riippuen, edellinen voi tarkoittaa mitä tahansa. Tässä taloudessa se tarkoitti esimerkiksi sitä että skipattiin leikkipuisto, minkä sijasta jorattiin olohuoneessa Lily Allenin tahtiin yöpaidat päällä. Isoveli kun rakastaa joraamista, ja vauva rakastaa nauramista hassuille liikkeille.

Ja tässä vaiheessa, joratkaa mukana.
Joraamisen aikana Pohjoisen Vaimon päässä pyörähti pari vakavaa ajatusta näistä pienen pienistä pojista. Voi kun hän osaisi elämän kera, kasvattaa heitä kunnioittamaan naisia ympärillään.

Ihan tarpeeksi on jo niitä miehiä, jotka eivät osaa. Niitä riitti myös ihan liiaksi pienessä kotipitäjässä silloin joskus. Senpä takia kummitädin ohjeet niiden, ei niin kunnioittavien miesten varalta oli tarkkaan muistiinlaitettu. Yksi parhaimmista taisi vilahtaa myös ylläolevassa laulussa. "Minulla on HIV". Toinen hyvinkin mieleenpainuva oli kehoitus laittaa käsi olalle, katsoa sekavan hartaasti silmiin ja kysyä "Veljeni, joko sinäkin olet löytänyt Jeesuksen?"

Onneksi, onneksi, näitä ohjeita ei kuitenkaan ole tarvinnut vielä koskaan tositilanteessa.

Kommentit

Suositut tekstit