BA-BlogiAhdistus

Tämä nyt istuisi alas ja kirjoittaisi vimmalla kuin mikäkin murrosikäinen. Bloggaamisesta.

Tiedättekö, se on mukavaa. Kirjoittaminen on kaikkein mukavinta. (Itseasiassa se ei ole edes mukavaa. Se on kutittavaa ja naurattavaa ja kuplivaa. Se on parasta, kun sille on aikaa). Se, että kirjoittelua luetaan, on myöskin mukavaa. Ja on ihanaa ja riemastuttavaa saada kommentteja.

Mikä saa sitten aikaan murrosikäisiä reaktiota? Se kaikki muu. Blogimaailma on jotain mitä PV ei ole vieläkään voinut alkaa ymmärtää. Ehkä hän on itse vielä ihan liian murkku, tai blogimaailma on juuri sitä.
Esimerkiksi kaikenlaiset kiertävät palkinnot. Tämä blogi on saanut niitä jo muutamia. Niitä on ollut mukava saada, mutta PV ei nyt vain ole sellainen joka laittaisi niitä esille. Kaikenlaiset blogin kirjoittamiseen liittyvät sivubisnekset eivät ole vielä saaneet tätä mimmiä syttymään. On esimerkiksi kiva että etusivu näyttää aina suht siistiltä eikä se ole täynnä kaikenlaista ylimääräistä tilpehööriä.

PV ei ole myöskään se, joka ottaa kuvan aamiaisestaan ja kertoi mitä teki iltapäivällä klo3. Se ei ole inspiroivaa. Tänne tulee tarinoita ja jorinoita täysin vapaaseen tahtiin, eikä mihinkään "joka päivä on pakko päivittää, vaikkei olisikaan mitään sanottavaa"- tyyliin.

Blogeja on moneen lähtöön, tämä on yhden ikuisen murkun. On hienoa, jos joku jaksaa seurata tätä juuri tarinoiden takia, vaikka kirjoittamis välit ovatkin välillä varsin verkkaisia. Täällä tuskin myöskään tullaan näkemään perhekuvia tai kuulemaan mitään kovin yksityiskohtaista, sillä PV ei halua tulla läpinäkyväksi, vaikka se toisikin varmasti suuremman lukijakunnan. Tutut saavat tuntea, se riittää.

PV toivoo joskus saavansa käsiin myös digikameran, jotta voisi räpsäistä silloin tällöin kuvia tänne jostain mielenkiintoisesta. Olisi myös nastaa löytää lisää mielenkiintoisia blogeja luettavaksi ja kommentoida ahkerammin siellä täällä. Vaan PV ei vietä paljon aktiivista aikaa tietokoneella. Mutta koittaa kuitenkin parhaansa.

Jep.

Kommentit

Suski sanoi…
Blogisi on ihana juuri sellaisena kuin se on! =) Mukavaa, että on olemassa erilaisia blogeja ja että ne ovat kirjoittajansa näköisiä.
Sonja sanoi…
Itse löysin blogisi sattumalta eilen. Kirjoituksesi ovat mielenkiintoista luettavaa! Jatka ihmeessä samaan malliin!
ebrufin sanoi…
Mina tykkaan lukea elamasta Moskovassa- kiitos blogistasi:)

Kuvista sen verran, etta siina vaiheessa kun kirjallinen puoli alkaa huojua, niin tulee lykattya enemman kuvatuksia...itsellani on juuri nyt se ongelma...kun ei ole sanottavaa, niin on "helpompaa" pistaa vaan kuvia...

Terkkuja Pohjanmaalta- viela viikko ihanaa Suomea!
Noppuli sanoi…
Hei Suski,
Kiva että ajattelet noin. Minun mielestä on myös kiva lukea kirjoittajansa näköisiä blogeja. Mutta blogivierailuilla alkaa välillä ahdistaa, etenkin joidenkin vierailijoiden kommentit, jotka vaativat enemmän päivityksiä tms. En siis puhu nyt omasta blogistani, vaan siitä mitä olen lukenut muualta ja ymmärtänyt että näin ja näin "pitäisi olla", mutta täällä vain ei ole...

Hei Sonja,
kiva kun löysit! Kävin kurkkaamassa sinunkin blogiisi, näytät asuvan Puolassa, mielenkiintoista! En tiedä paljon mitään Puolasta...olen aina ajatellut sen olevan jotenkin Venäjää lähellä oleva kulttuuri, mutta kuitenkin erilainen katolilaisuuden takia...?

Hei ebru,
mukava kun tykkäät!

Minäkin kyllä lykkäisin mielelläni tänne kuvia, täällä olisi vaikka mitä hassua ja outoa ja mielenkiintoista kuvattavaksi, mutta meillä ei oikeasti ole digikameraa, mikä on varmaan hieman outoa nykyaikana :) Toivottavasti saamme sen joskus hankittua.

Terkkuja Pohjanmaalle, siellä on varmasti kivaa, aakeeta ja laakeeta!
Nina sanoi…
On kiva lukea sun blogia!
Itse olen samoilla linjoilla varsinkin täällä Suomessa.
Kiinassa ollessa koitin välillä kertoa asioita sukulaisille ja ystäville hieman tarkemmin, siellä kun oli aikaa niitä raapustaakkin :-)

Mutta täällä Suomessa on pakko keksiä jokin uusi juoni kirjoittamiselle, jos sitä meinaan jatkaa... Katsotaan, mitä talvi tuo tullessaan :-)

Hyvät jatkot Moskovaan! Ja koittakaa hommata se kamera :-D
Noppuli sanoi…
Hei Nina,
ja kiitos!

Ymmärrän kyllä blogeja jotka ovet kuin reportteja sukulaisille. Minun blogini vain ei ole sellainen.

Mullakin kyllä varmaan saattaisi olla Suomessa vähän vähemmän aihetta kirjoittaa yhtään mitään...täällä on niin helppo "keksiä" juttuja!

Suositut tekstit