Harrastekerho kokoon

Tähän aikaan vuodesta, kun tuuli repii puut vaakatasoon ja sade tekee maahan uusia polkuja, on ihmisten määrä herätä innostumaan. Syksyllä pitää aloittaa uusi elämä, ostaa erinlaiset saappaat ja värjätä tukka pinkiksi. Kannattaa aloittaa laihis tai pitsinnypläyskerho. Mikä tahansa uusi sallitaan!

Pohjoisen Vaimokin päätti liittyä tuohon reippaiden joukkoon. Hänhän on jokatapauksessa äityis"lomalla" ja ylimääräistä aikaa kuulemma juuri tuohon elämänvaiheeseen on jaettu suurella soppakauhalla. Naistenlehdistä sen näkee. Äityislomat on niin inspiroivia. Kuka kirjoittaa kirjan tai pari, taikka vetää taskustaan esiin täydellisen yrityssuunnitelman. Siinähän se, vauva, sivussa menee.

Siispä, PV:llä on nyt harrastus, ainoa juttu mikä puuttuu on se kerho ja ne ihmiset keiden kanssa sitä voi toimittaa. Jos kiinnostaa, liity joukkoon! Se menee näin. Keksi itsellesi oikein tärkeä asia, uusi tai vanha, mutta todella kiinnostava. Mieti sitä paljon. Jos se on kirjan kirjoittaminen, tuumaile päivät pitkät mitä voisit kirjoittaa ja miksei sitäkin, mitä tykötarpeita siihen mahdollisesti tarvitaan. Jos se on maalaamista, suunnittele maalausten kokoa, aihetta, tekniikkaa, värimaisemaa pitkään ja hartaasti. Useita päiviä. Aamuin, aamupäivin, illoin.

Tämä se siis on. Harrastuksen nimi on "sitten kun minulla on aikaa". Se voi olla halpaa, tai jopa ilmaista. Sitä voi tehdä missä vain ja milloin vain. PV harrastaa sitä esimerkiksi yöllä kello 1-3 välillä, kun tyynnyttelee kirkuvaa vauvaa. Sen jälkeen hän ottaa pienet kauneustorkut ja jatkaa tärkeää harrastustaan aamuviidestä eteenpäin, kunnes vauva päättää nukahtaa kello kahdeksan. Sumunsekaiset päivät menevät siinä sivussa, uuden harrastuksen parissa kevyesti ja mukavasti.

Toivottavasti sinäkin liityt tähän kerhoon!

Kommentit

Sirokko sanoi…
Kiva kuulla että muillakin on samoja harrastuksia, ihan ilmaista kaiken lisäksi. Tai no, kuluuhan siihen joskus paperia kun tekee niitä listoja jotka sitten katoavat kummasti. Tätä voi harrastaa ilman vauvaakin eli sopii kaiken ikäisille.
Famu falsetissa sanoi…
Tämä on erittäin hyvä kerho. Ilmoittaudunj heti kerhon jäseneksi.
Sonja sanoi…
Joo, samat harrasteet on täälläkin! :D
Noppuli sanoi…
Hei Sirokko, Famu ja Sonja,

tästähän saadaankin kunnon kerho pystyyn! Ja todellakin, ei tarvitse vauvaa tai tiettyä elämäntilannetta, tätä voi harrastaa ihan aina! ;)
Vihreatniityt sanoi…
Täällä olisi myös yksi uusi jäsen harrastekerhoon. Postilaatikosta on pukannut jos jonkinlaista esitettä eri iltakursseista, ja päätin että tänä vuonna en ilmottudu yhdellekkään kurssille...mutta tämän harrastekerhon suhteen teen poikkeuksen.
Noppuli sanoi…
Vihreätniityt,
tervetuloa kerhoon! :)

Suositut tekstit