Koko ongelmia

Sunnuntai sujahti sutjakkaasti parissa eri ostoskeskuksessa. Vaikka missiona olikin saada miehelle uudet kengät ja housut (ja missio jäi täyttämättä), niin tottahan toki siinä sivussa piti pari paitaa ja kenkää sovittaa emännänkin.
Virhe.
Moskovassa kaikki suuruus loppuu, kun sukeltaa naisten kenkähyllyjen väliin. Hillittömässä kenkäparatiisissa riveittäin jatkuvat koreat saapikkaat loppuvat kokoon 39. Kertokaapa, miten ihmeessä nämä varreltaan usein pitkätkin naiset pysyvät pystyssä, jos maavaraa on vain 37/38 kokoisen jalan verran?

PV on ollut tässä tilanteessa jo niin monta kertaa, mutta kuvittelee aina seuraavalla kerralla asian olevan jo muuttunut. Vaikka on nähnyt tuhat kertaa jo mainoksen metrossa ISOJEN naisten ja miesten kaupasta, jossa löytyy myös ISOJA kenkiä naisille, koosta 40 ylöspäin! Huoh...

Toinen täysin absurdi kokoon liittyvä asia tuli taas apteekin kassan kautta kotiin. Nestemäisessä muodossa olevat lääkkeet mitkä on pakattu Venäjällä, ovat yleensä aina liian suurissa lääkepulloissa. "Yskänlääkettä, 50ml" voi lukea pullossa, ja pulloon mahtuisi kuitenkin 100ml. PV on saanut tähän myös selityksen. "No kun ei ole ollut sopivaa pulloa, siksi ne on pakattu niin". Ahaa. Johan selkis.

Kommentit

Sirokko sanoi…
Tuota muuten olen ihmetellytkin, minun kaikilla pitkillä venäläisystävilläni on äärettömän pienet jalat, tai ainakin kengät. Käyttääkö ne jotain japanilaista typistysmenetelmää..
Sonja sanoi…
Blogissani on sinulle tunnustus!
Noppuli sanoi…
Hei Sirokko,
olen ajatellut samaa, varmaan typistävät jalkojansa... ;)

Sonja,
kiitos!
Marika sanoi…
Sulle on haaste blogissani: http://onelama.blogspot.com/

Suositut tekstit