Arvonta!

Tämä blogi ei ole täyttänyt elinaikanaan minkäänlaisen kunnollisen blogin piirteitä. Ei ole kuvia, ei ole listoja tai kivoja arvontoja.
Nyt koitetaan täyttää näistä yksi osa.

PV sai tvkaistalta entisenä käyttäjänä "pikkujoululahjan" eli muutamia ylimääräisiä käyttäjätunnuksia jaettavaksi kavereille. Se on siis netin kautta toimiva Suomen tv, olisikohan 8 kanavainen. PV päättikin jakaa kaksi niistä näin blogin kautta, ihan vain parin pikku ehdon saattelemana:
1.olet ulkosuomalainen (hauskempaa ja hyödyllisempää heille, mielestäni. Suomessa asuvana on helpomaa katsella suomi telkkua)
2.lupaat ja vannot kautta kiven ja kannon, ettet paljasta nimeäni blogissani tai netissä ylipäätään kellekään. Se nimittäin tulee käyttäjätunnuksen yhteydessä (no, ei ihan ihan kokonaan, mutta silti!).
3.olet todella mukava, viehättävä ja mukaansatempaava tyyppi
4.mielestäsi blogini on ihan todella huippu

Ok...eiköhän se riitä. Kaikki kohdat on pakko täyttyä, ja kaikessa muussa saa valehdella paitsi 1. ja 2. kohdissa. 3 kohta ei voi mennä pieleen, jos eksyit blogiini! ;)

SIISPÄ. Laita kommentti lootaan, ja nopsaan! Sunnuntai-iltaan mennessä klo.22.00 Moskovan aikaa pitää olla kommentti laitettu, ja sitten pistän nimet hattuun ja Miehen arpomaan.

ps. Tvkaistan käyttö edellyttää tiettyä nopeutta tietokoneelta- tai siis nettiliittymältä. Jos nettisi on etana, ei kannata osallistua. Voit käydä lukemassa etukäteen kyseisestä asiasta osoitteessa http://alpha.tvkaista.fi
Ja lahja on kuukaudeksi.

OK! Osallistumis aika on päättynyt. Tulos ilmestyy tänne tunnin kuluessa :)

ARVONTA on suoritettu!!
Kirjoittelin kaikkien nimet paperille, piilotin ne pojan pipoon josta mies äsken onki kaksi nimeä: "rotterdamin riitta" ja "ebrufin"!
Toivottavasti suomitelkku tulee käyttöön! Voitte ottaa minuun yhteyttä s-postilla osoitteeseen noppuli at yahoo com jotta voin lähettää teille käyttäjätunnukset.

Kommentit

Sonja sanoi…
Vau! Olen ehdottomasti mukana, kun kaikki kohdatkin kohdallani täyttyvät ;P Osuisipa arpaonni kohdalle... :)
Noppuli sanoi…
Hienoa.
Jos osallistujamäärä on näin huikea kuin tähän mennessä, ei ole epäilystäkään minne osoitteeseen arvonnan voitto päätyy, Sonja ;)
S. sanoi…
No on täällä nyt toinenkin osallistuja. Kuulostaa tosi kivalta palkinnolta. (Ja helpolta voitolta jos näin jatkuu...) Ja niin, tietenkin minähän täytän kaikki ehdot. :-)
Elvira sanoi…
Oih, arvonta! Taidanpa osallistua minäkin! Mukaansatempaavuudesta en tiedä, mutta muuten ehdot täyttyvät :)
ToinenTäti sanoi…
Juuri näin, hyvä kiertämään:)

Edelliseen blogimerkintään viitaten: kesäisten urheilusandaalikokemusten jälkeen olen herkutellut ajatuksella, että pääsisi seuraamaan venäläisten reaktioita toisiin suosikkikenkiini, maihareihin:D Niitä ei varmaan Moskovan kenkäkauppojen naisten osastolla myydä?

Kortti tuli perille satumaisen nopeasti ja oikein hyvänä aamuna, nauratti kovasti: kiitos!
Anonyymi sanoi…
Aivan hurmaava arvontapalkinto meille ulkosuomalaisille!!! Ja ehdothan tayttyvat mennentullen, ei siis huolta sen suhteen ;) Olisipa ihana jouluyllatys aidille ja pojalle, jos arpaonni potkaisisi meita :)
ebrufin sanoi…
Mina en koskaan voita mitaan arvonnoissa...mutta nyt yritan;)
Sirokko sanoi…
Minä täytän kaikki ehdot mutta en voi osallistua koska olen etana. Lohdutan itseäni sillä, että tvkaista tarjosi minullekin vähän aika sitten kokeiltavaksi ilmaiseksi etanayhteyksille sopivaa kaistaa. En sitten kuitenkaan sitä kokeillut, en muista edes miksi, mutta siihen oli kyllä joku pätevä syykin...
tMinäkin osallistun!
Tosi makeaa lukea kokemuksistasi ja havainnoistasi Moskovassa. Uutta perspektiiviä meille kaikille.
Marika sanoi…
Lupaan ja vannon olen paljastamatta henkilökohtaisia tietojasi.
Sekä plokisi on huippu!!!!
Noppuli sanoi…
No tulihan tänne kuitenkin hiukan enemmän osallistujia. Arvonta alkaa sitten kun pienin iltakukkuja suostuu nukahtamaan.

Täytyy tylsää kyllä nyt huomauttaa Marikalle, että et ilmeisesti ole ulkosuomalainen? Laitoin ehtoihin että tämä arvonta olisi vain ulkosuomalaisille, sillä heille suomalainen televisio saattaa olla harvinaisempi "herkku" kuin Suomessa asuville.

Ok, pienin petiin!
Marika sanoi…
Ai anteeksi...nooh...lukihärö tais tulla...pullauta vaan mut pois ;)
Anonyymi sanoi…
Onnea voittajille :) Onko tuo tvkaista hankkimisen arvoinen? Toimii ilmeisesti myös Macilla, olin sielta lukevinani... Eli siihen ei siis tarvitse muuta kuin nettiyhteyden ja koneen, seka rekisteröinnin tuolla sivulla?
Noppuli sanoi…
Hei Karoliina,
mielestäni se oli hankkimisen arvoinen silloin kun se meillä oli. Isompi poika katseli joka päivä pikkukakkoset, mikä muuten paransi tai oikeastaan rikasti hänen suomenkieltään kovasti, vaikka muuten puhuukin hyvin suomea.
Plussana erityisesti että kaikki ohjelmat voi nauhottaa helposti koneelle, eli vaikka kuukauden lastenohjelmat ja ittelle leffat, ja niitähän katsookin sitten aika pitkään.

En ottaisi sitä kuitenkaan esim vuodeksi, ellei joku sitten vaikka lahjoittaisi. En ole itse niin kovasti telkun ystävä. Kuukausi taisi olla 20e ja 2kk 25e? Voithan pyytää esim sukulaisilta "joululahjaksi" tms?

Ja ei siihen tarvitse muuta kuin mainitsemasi asiat.
ebrufin sanoi…
Minakö olin se ONNEKAS ja Rotterdam myös! Taytyykin alkaa ottaa osaa enemman arvontoihin:)

Spasiba.
Noppuli sanoi…
Olisin suonut kyllä voiton ihan kaikille, harmi että niitä tunnuksia ei ollut ihan noin monta ;)

Ja toinentäti, tänne vaan kokeilemaan minkälaisia reaktioita maiharit aiheuttaa :) En ole kyllä pahemmin maihareita katukuvassa nähnyt..yllätys yllätys!
Hyvä kun kortti saapui, se olikin "avia" ja tottahan 2.5 ruplaa kalliimmalla kuin normiposti, on pakko mennä nopeeta perille! :))

Hei Sirokko,
joo, etanoille tuo oli turha arvonta. En muuten tiennyt että niillä oli etanoille toinenkin vaihtoehto.

Marika, ei haittaa lukihäröt,
ajattelin vain että toivottavasti et harmistunut?

ebrufin,
joo, näin siinä kävi, onnittelut!
Marika sanoi…
Hyvä ebru! Kerrankin onni myötä ;)
Joo, Noppuli, en mie harmistunut...pitää osata lukea tarkemmin ja mitähän se minä sillä sitten teen! ;)

Suositut tekstit