Sopivasti lihava

Niin järkevä yhdistelmä kuin se onkin, PV sortui tuhat tuntia valvoneena vertailemaan Ikean kahvilan lastenpuolella istuvia vanhempia itseensä ja mieheensä. Koska sisäinen kauneus ei tässä kaupungissa saa miesten päitä kääntymään (ja jonkintakia on äärimmäisen tärkeää saada miesten päät kääntymään. Siinäpä elämäntehtävää konsanaan), on varsin selvää että myös suurinosa pikkulasten äideistä näyttää juuri astuneensa kauneussalongin ovesta ulos.
Vertailu ei tälläkertaa kuitenkaan kohdistunut siihen kellä on suurin pakkelikerros ja korkeimmat kipokkaat jalassa, vaan vyötärönympärykseen. Näytti nimittäin siltä että jokainen vastasynnyttänytkin nainen omaa helposti ampiasvyötärön, mutta hänen puolisonsa ei ole koskaan myöhästynyt iltaruualta. Paremminkin niin, että on ehtinyt syödä parikin jämerää päivällistä perätysten.
Koska vastaava näky ei ole todennettu ainoastaan Ikeassa vaan ympäri kaupunkia, uskalsi PV kertoa empiirisestä tutkimuksesta myös Miehelleen (yleensä on turha latoa mutu-tietoa tiskiin venäläiselle miehelle. Jos osaa mainita pari Tutkimusta niin eiköhän keskustelua synny). Ja taas kerran viisastui lisää siitä, mitä venäläinen ajattelee. On kuulemma tehty Tutkimus jonka mukaan venäläinen nainen pitää enemmänkin reippaasti pyöreävatsaisista kuin sopusuhtaisista tai laihoista miehistä.

Tämäpä myös vinkiksi kaikille niille suomalaismiehille, jotka ovat google analyticsin mukaan eksyneet tänne blogiin hakusanalla "venäläinen nainen".

ps. eikö kenenkään muun mielestä ole ihan päätäpuistattavan tasa-arvoista näissä ihanissa länsimaissa. Kyllä nainen on ihan tasa-arvoinen miehen suhteen, kunhan vain pysyy koossa 36 koko ikänsä ja täyttää otsansa, huulensa ja etumuksensa muovilla...ah. Naiset myös itse tuntuvat olevan kyseisen tasa-arvo mallin suuria kannattajia.

Kommentit

S. sanoi…
minusta kyllä aina tuntuu siltä että se miten paljon naiset itseään laittaa on pelkkää kilpailua naisten välillä ja joissain maissa/kulttuureissa se kilpailu on kovempaa. Miehet eivät juuri piittaa niistä asioista... eivät ainakaan yhtä paljon kuin naiset. Olen tehnyt asiasta omaa 'tutkimusta' ja kysellyt usein miehiltä mitä mieltä ovat esim. tekokynsistä ja ei kukaan sanonut että ne olisivat mielestään kauniit tai tarpeelliset....aivan päinvastaisia mielipiteitä kuulin.
Eloveena sanoi…
moikka! voitko laittaa mulle emailin osoitteeseen eloveenana@gmail.com niin laitan sulle blogiin kutsun!
Noppuli sanoi…
Hei S.!
Taidat olla osittain oikeassa. Naiset kilpailee kovasti keskenään, enkä itsekään toki ajattele että tämä kaikki olisi miesten meille asettama juttu. Itsehän me tähän käytökseen suostumme, osa todella mielellään.

Eloveena, laitan postia pian tulemaan!
Nina sanoi…
Puuh... Minä en sopisi sinne. En ymmärrä, miten pienten lasten äidit ennättää hoitaa kodin ja itsensä tip-top kuntoon!

Maalla on mukavaa. Jos ei ennätä tukkaa laittaa, hoitaa pipo sen puolen :-)
Noppuli sanoi…
Hei Nina!

En taida olla minäkään ihan kaupungin muodikkain mimmi, täytyy myöntää ;))

Suositut tekstit