Kivikukkaset

Tänä iltana PV aikoo aukaista nutturansa, nakata harteille puuhkansa, vetää kiiltävät saappaat jalkaan ja rientää kodinulkopuolisiin, kultturelleihin menoihin. Prokovjevin baletti kutsuu häntä ja ystävätärtä, joiden venäläisiä miehiä ei saa enää millään houkutuksella balettiin tai oopperaan koska ovat saaneet niistä yliannostuksen jo pieninä poikina. Neuvostoaikaisten lastenkasvatus ihanteiden mukaan tänäkin iltana yleisön joukossa on varmasti myös pikkulapsia ja alakoululaisia. Ja kaikki käyttäytyvät hyvin.

Vuodenvaihde meni ihastuttavasti lomaillen ja nauttien talvesta koko perheen kanssa. Bloggaus jäi taka-alalle, ja PV on kriiseillyt ja miettinyt jatkaako tätä vai eikö. Miksi hän ylipäätänsä kirjoittaa ja kenelle? Näitä kysymyksiä hän tuumailee edelleenkin ja varmaankin tammikuun aikana osaa tehdä päätöksensä, jatkuuko Minun Moskova elämäänsä vain internetin ulkopuolella, tai ehkä jopa salasanan takana. Nyt PV kuitenkin pistää pohdinnan tauolle ja lähtee nauttimaan Kivikukkasista.

Kaikille lukijoille ihastuttavaa, rikasta, elämyksellistä, tavallista, kaunista, ihmeellistä ja hyvää uutta vuotta 2010!

Kommentit

Famu falsetissa sanoi…
Hyvää uutta vuotta sinulle ja antoisaa iltaa!
Marika sanoi…
Hyvää Uutta Vuotta Moskovaan!

Toivottavasti on miellyttävä ilta!
Vihreatniityt sanoi…
Älä vaan lopeta kirjoittamista!
Sirokko sanoi…
Ikuisuuskysymyksiä nämä bloggausten tarkoituksellisuudet. Juttujasi on ollut kiva lukea, joten toivottavasti jaksat jatkossakin.
Oikein mukavaa vuoden jatkoa teille!
ebrufin sanoi…
Hyvaa Uutta Vuotta!

Kriisia pukkaa vahan joka puolella- samaa minakin olen mietiskellyt...miksi kirjoitan elamastamme ventovieraille ihmisille??

Ehkapa tykkaan tallaisesta "julkisesta strippauksesta"- sitahan se;)

Jatketaan nyt kuitenkin...sinakin:)
Sonja sanoi…
Hyvaa uutta vuotta! Toivottavasti jatkaisit kirjoittelua, koska naita juttujasi on niin kiva tulla lukemaan ja usein hekotan ihan aaneenkin taalla ruudun takana.
Riia sanoi…
Voi ei älä vaan lopeta!! Blogisi on piristävää luettavaa. Lauseet ovat kauniita ja tarinat hupaisia. Et kirjoita julkkiksista tai vaatteista, mitä pidän todella hyvänä. Probleemisi antavat skaalaa ihan tavallisten ihmisen ongelmille.
Langanpiilottaja sanoi…
Oikein hyvää alkanutta vuotta sinne Moskovaankin!
Ja toivottavasti oli kiva ilta baletissa.

Kyllähän sitä tulee pohtineeksi välillä tätä bloggauksen järkevyyttä/järjettömyyttä, mutta jotenkin sitä ei osaa lopettaakaan ;)
Täällä on kiva käydä lukemassa naapurimaan tapahtumia, joten toivottavasti päätät vielä jatkaa!
S. sanoi…
Toivottavasti jatkat! Blogisi on erilainen ja aina mielenkiintoinen. Usein minäkin ihmettelen blogini tarkoitusta ja jatkumista... Aina semmoinen olo että kohta varmaan en ehdi/viitsi enää blogia pitämään, mutta jotenkin aina tuntuu jatkuvan.
Noppuli sanoi…
Kiitokset kaikille kommenteista!

Ilta oli kiva, ja palaan kommentoimaan- ja ehkä kirjoittamaankin vielä tällä viikolla :)
* sanoi…
Hei Noppuli. Jatka ihmeessä bloggailua, näitä on kiva lukea! Voisitko laittaa viestiä meilillä osoitteeseen lukkala (@ yahoo.com? Minulla olisi kysymys lehtiartikkelista.

Suositut tekstit