Pikakaurapuuroa

Tänä iltana tuli yhtäkkiä sellainen tunne että miksipä ei. Että ehkäpä sittenkin. Kaikki tuntuu nyt juuri oikealta ja hyvältä. Lapset nukkuu, puuro kiehuu ja huomenna tulee taloon televisio. (Se onkin PV:n perheen ensimmäinen televisio koko Venäjällä asumisaikana)

PV:n sisällä on tapahtunut viimeaikoinan pienempiä ja suurempia myrskyjä. Sellaisia joita lähtee käyntiin kun lapset ovat sairaita, kun itse valvoo pari viikkoa perätysten kuunnellen yskimistä ja itkunpurskahduksia. Ja sellaisia myrskyjä joita tapahtuu kun on tietyn ikäinen, kun on asunut tietyn ajan yhteensä ulkomailla, kun ollut tietyn ajan kotiäitinä ja kirjoittanut tietyn ajan blogia.

Itseasiassa hän oli jo päättänyt että tämä on tässä, antaa olla. Kengät oli jo jalassa ja takki päällä. Ja nyt sitten hiljaisen tyytyväisyyden keskellä hän ottikin kengät pois jalasta ja laittoi takin uudelleen naulakkoon.

Tämä on tälläistä venäläistä pikakaurapuuroa maidolla. Samanlaista mitä tuossa liedellä kiehuu. Sitä pitää kiehuttaa noin kymmenen minuuttia, parempi viisitoista, tosin paketissa lukee että kolme. Antaa olla sellaista mitä olikin. Tämän blogin nimittäin.

Kommentit

ii sanoi…
Kaurapuuro auttaa kaikkeen.
Sirokko sanoi…
Kaurapuuro pitää mie.. naisen tiellä, parasta on kun kypsyttelee hitaasti, pikapuurookin.

Suositut tekstit