Yrittänyttä ei laiteta

Jo aikapäiviä sitten PV kertoi miehelle, kuinka mainio idea olisi tuoda sauvakävely Moskovaan. Kyllä, se näyttää täsyin älyvapaalta toiminnalta, mutta kaikenlaisesta ihmiset innostuu ja täällä on porukkaa mille markkinoida. Voisi ostaa parikymmentä paria sauvoja, mennä ne kainalossa tuonne puistonlaidalle sunnuntaina ja antaa tuhannen ruplan tuntihinnalla sauvakävely koulutusta ;))
Tänä aamuna PV kuitenkin näki että 3 vuotta sitten mieleen tullut ajatus olisi pitänyt toteuttaa jo silloin. Nyt kaksi venäläisnaista ovat kaikessa hiljaisuudessa menneet ja ryöstäneet hänen ideansa ja perustaneen Skandinaavisen Kävelyn koulun. Oppitunteja asian tiimoilta saa mm.Kolomenskoen puistossa lauantaisin kello yhdeltä, ja lysti maksaa 300 ruplaa tunti, plus sauvanvuokraus 100 ruplaa. Ryhmä innokkaita skandinaavisen kävelyn opiskelijoita hehkutti televisiossa, kuinka erinomaista liikuntaa se onkaan, samalla kun marssivat sotilaallisen tarkasti ympäri puistoa sauvat kädessä. Venäläiseen tyyliin asiaa todellakin opiskeltiin ja liikkeissä- eli kävelyssä ja sauvojen vuihtomisessa oltiin hyvinkin pikkutarkkoja.
Eli se meni nyt sitten sivu suun.
Seuraavaa yhtä briljanttia yritysideaa PV aikoo kuitenkin pitää käsissään ja toteuttaa sen samantien. Kaikki pöhkönoloiset suomalaiset jutut siis voi listata tähän alle viesteihin, ja täällä tuumitaan mitkä niistä olisivat kehityskelpoisia yritykseksi asti ;))

Kommentit

Hym sanoi…
Jättimahan kanssa tänään sauvoin n. kymmenen metriä suuntaan ja samat takaisin. Ensimmäinen kävelylenkki kahteen viikkoon! Meinasin innostua liikaa ja piti äkkiä palata takaisin kotiin. Ei makeaa mahan täydeltä.

Mitä jos alkaisit opettamaan suomalaisia kansantansseja puistossa? Varmaan niistäkin voisi ainakin kyhäistä jonkun "tutkimustuloksen" miten paljon ne kohottaa kuntoa ja mielenterveyttä yms. Tai ota kantele ja ryhdy esiintymään! ;D
ToinenTäti sanoi…
No, vesijuoksu on kanssa sellainen aika epäeroottinen ja suomalainen laji:D Totesin asian eilen sotkiessani vettä uimahallissa erinäisten tukevien tätien seurassa. Hyödyllistä ja järkevää, hyvin epäesteettistä..

Kiitos kortista, se tuli jo parisen viikkoa sitten ja oikein sopivalla hetkellä, piristi todellakin lukukauden päätöshulinan keskellä:) Perästä kuuluu ja vastakortti on tulossa!
Hym sanoi…
Lisätään tähän nyt vielä ehdotuksiksi seuraavat voittamattomat lajit:

Eukonkanto
suofutis

Uskon että molemmista vois venäläiset innostua... :D
Noppuli sanoi…
Hym!

Kiitos kannustavista kommenteista... olen näköjään syrjinyt ystäviäni kommenttilootassa! Sulle ja Tädille vastaaminen kesti...

ToinenTäti-
kiva että kortti tuli perille. Mä koitan bongailla kanssa lisää kortteja, on hyvä olla tälläinen "vanhanaikainen" harrastus tän nopean tietokoneilun lisäksi!

Suositut tekstit