Terkkuja kauas

Zhenya on mukava mies, jolla on mukava vaimo ja heillä on yhdessä kaksi mukavaa lasta. Zhenyan mielestä viisi olisi sopiva määrä, vaimon mielestä taas kolme on ihan riittävästi. Vauva nro 3 saattaa tulla vielä hyvinkin lähitulevaisuudessa, ainakin niin he toivovat.

Herra Z on aikaansaava mies vähän kaikessa, sen todistaa myös vastikään saatu työelämään liittyvä kunniamerkki, itseltään IsoHerra V.Putinilta. Tähän päälle vielä lisättäköön että Herra Z on myös todella reilu- hän vuokraa kaveriperheelleen omistamansa asunnon Moskovasta pilkkahintaan, vain puolella todellisten markkinoiden vuokrahinnasta.

PV ei ole ollut koskaan niitä ihmisiä, jotka kadehtivat muiden menestystä tai hyvyyttä. Ei ainakaan kovin radikaalisti tai näkyvästi. Herra Z:n menestys elämässä on hienoa, ulottukoon se kaikkialle!

Tai ainakin melkein.
PV olisi suonut sen ulottuvan kaikkialle muualle, paitsi tapetoimisen jaloon taitoon. Hienot englantilaiset tapetit jotka Herra Z on 8v sitten kauniisti liisteröinyt eteiseen ja olohuoneeseen, on tapetoitu ihan viimeisen päälle hyvin- ne on todella vaikea saada irti seinästä! Ihan sama kuinka paljon lotraa vettä päälle, eivät nitkahda minnekään. Kahden huoneen uudelleen tapetointi viidessä päivässä oli näköjään ihan kuolleena syntynyt idea.

Että terkkuja sinne kauas, erääseen Aasian maan pääkaupunkiin vuokraisännälle-
nyt tiedetään mitä englantilaiset laatutapetit tarkoittaa!

Kommentit

Sirokko sanoi…
Laadukas kestää hyvin kosteuttakin :)
Remontti menossa, otaksun.
Noppuli sanoi…
Hei Sirokko-

Kiitos kommentista!
Laadukas todellakin kesti kosteutta! Ja remontti on menossa- edelleen!

Suositut tekstit