Apua!

Aamuissa taikka maanantaissa sinänsä ei yleensä ole mitään vikaa, mutta kun herää ja nenässä on samanlainen palaneen käry kuin monta viikkoa viime kesänä, niin riemu jää ratkeamatta.
Horisontti näyttää valkoisen utuiselta- voihan sen ajatella näyttävän kauniin romanttiseltakin... Nyt vaan ei oikein nappaa.
Kolmet eri uutistoimistojen sivut on selattu, mutta missään ei ollut mainintaa metsä/suo/muista mahdollisista paloista Moskovassa tai lähistöllä. Nenä kuitenkin haistaa ja silmät näkee jotain ihan toista.

Joten missäs suunnassa otettais PV ja Poikaset vastaan, sanottaisko tästä päivästä tuonne syyskuun alkuun? Me ollaan sisäsiistejä, toisinaan hyväkäytöksisiä ja pestään kädet ennen ja jälkeen ruokaa. :)

Kommentit

Suski sanoi…
Jotenkin tuli mieleen, että olet loman tarpeessa... Mutta voin olla väärässäkin. ;D

Se metrojuttu oli kyllä pelottava. =( Babushkoista taitaa selvitä pitkällä pinnalla. Sitten taas loman jälkeen. =)
Hym sanoi…
TUlkaa meille! Koulut alkaa ens viikon alussa, mutta väliäkö tuolla. Käydään ilmaisissa museoissa ja näyttelyissä. Ja metsässä kävelemässä, joka on tässä ihan vieressä.
VihreäOliivi sanoi…
http://oliivipoliivi.blogspot.com/2011/10/latkastiin-palkinnolla.html Tykkään kovasti blogistasi. Mitä kuuluu PV:lle Moskovaan? Всё в порядке или как?

Suositut tekstit